(078) 641 12 34

USAVE!

USAVE!

De  Usave!-kraskaartenactie is een actie waarbij kinderen geld ophalen voor UCCF. De actie vraagt weinig voorbereiding en is uitermate geschikt voor scholen, clubs en/of verenigingen. Maar ook als inidvidu kan je de Usave!-kraskaartenactie gebruiken om geld op te halen voor kinderen in Oeganda.

Elk kind krijgt een kraskaart met daarop afbeeldingen van euromunten. De manier van geld ophalen is geheel naar eigen keuze. Van geld vragen n.a.v. je verhaal tot statiegeldflessen ophalen; het kan allemaal. Het geld dat het kind krijgt of ophaalt, wordt doorgekrast op de  kraskaart. Als de kaart vol is, is er 24 euro bij elkaar gespaard voor UCCF.

Onze Usave!-actie biedt ook een gratis bouwplaat om zelf een spaarpot in elkaar te knutselen. Handig om het opgehaalde geld in te bewaren!

UCCF biedt daarnaast een gratis handleiding om snel de Usave!-kraskaartenactie te kunnen voorbereiden en realiseren. Wat kan je verwachten?

-          een digitaal aangeleverde handleiding (voor scholen, clubs of verenigingen) met een volledige beschrijving om de actie te organiseren.

-          gratis kraskaarten

 • Uitgebreide handleiding
• Sponsorlijst leerlingen
• Stempelkaart

Vraag nu de gratis handleiding aan. Of mail voor meer informatie naar reinaschenkel@uccf.nl

Wij zoeken nog een sponsorouder!

Steven Kyambadde
hrak 560

Ik ben een jongen van 5 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar bij mijn ouders.Op school is mijn leukste vak tekenen. Thuis help ik met water halen . Later wil ik dokter worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Shadria Namulindwa
HRAK 557

Ik ben een meisje van 4 jaar. Ik woon in Kakuuto / Rakai. Ik woon daar bij mijn ouders. Thuis help ik bij het afwassen. Later wil ik verpleegster worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Jesca Nassazi
HKKA051

Ik ben een meisje van 13 jaar en woon in Kasaka / Rakai. Ik woon daar samen met mijn oma. Thuis help ik met het schoonhouden van het erf. Later wil ik Verpleegster worden. Wilt u mij daarbij helpen?

Helpen
€30 p/m
Sheila Najjumba
HKKA 330

Ik ben een meisje van 6 jaar. Ik woon in Kasaka / Rakai. Ik woon daar bij mijn ouders. Thuis help ik bij het schoonmaken van het huis. Later wil ik dokter worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Promise Nakkiriza
HKAS 218

Mijn naam is Promise Nakkiriza ik ben 7 jaar en woon in Kasaali / Rakai. Dat ligt in Oeganda. Ik woon daar samen met mijn ouders. Thuis help ik met Afwassen. Later wil ik Verpleegster worden.

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »