(078) 641 12 34

USPEAK!

USPEAK!

Wil jij een stem zijn voor je leeftijdsgenootjes in Oeganda? Dat kan met de Uspeak-actie van UCCF. Vertel het verhaal van kinderen in Oeganda tijdens je spreekbeurt. UCCF helpt je op weg met de gratis achtergrondinformatie. Een lesbrief boordevol onderwerpen die tijdens je spreekbeurt aan bod kunnen komen. Maak de lesbrief en je weet voldoende om je spreekbeurt te kunnen vullen.

Spreekbeurtmand
UCCF biedt daarnaast gratis een spreekbeurtmand aan. Deze mand is gevuld met materialen die je tijdens je spreekbeurt kunt gebruiken / laten zien.

Zo bevat de kist:
- Folders van UCCF
- De Oegandese vlag
- Oegandese muziekinstrumenten
- Speelgoed van bamboebladeren
- traditionele, Oegandese kleding
- Oegandees schooluniform
- Cd’s / DVD van het Oegandese kinderkoor ‘Mwangaza

• De spreekbeurtenkist mag gratis geleend worden.

• De spreekbeurtenkist kan alleen opgehaald worden in Dordrecht, Papendrecht en regio De Achterhoek (dit laatste indien mogelijk).
Verzenden is helaas geen mogelijkheid.

» Vraag nu het gratis informatiepakket voor je spreekbeurt aan. Of reserveer de spreekbeurtmand via secretariaat@uccf.nl

 

Wij zoeken nog een sponsorouder!

Steven Kyambadde
hrak 560

Ik ben een jongen van 5 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar bij mijn ouders.Op school is mijn leukste vak tekenen. Thuis help ik met water halen . Later wil ik dokter worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Shadria Namulindwa
HRAK 557

Ik ben een meisje van 4 jaar. Ik woon in Kakuuto / Rakai. Ik woon daar bij mijn ouders. Thuis help ik bij het afwassen. Later wil ik verpleegster worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Jesca Nassazi
HKKA051

Ik ben een meisje van 13 jaar en woon in Kasaka / Rakai. Ik woon daar samen met mijn oma. Thuis help ik met het schoonhouden van het erf. Later wil ik Verpleegster worden. Wilt u mij daarbij helpen?

Helpen
€30 p/m
Sheila Najjumba
HKKA 330

Ik ben een meisje van 6 jaar. Ik woon in Kasaka / Rakai. Ik woon daar bij mijn ouders. Thuis help ik bij het schoonmaken van het huis. Later wil ik dokter worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Promise Nakkiriza
HKAS 218

Mijn naam is Promise Nakkiriza ik ben 7 jaar en woon in Kasaali / Rakai. Dat ligt in Oeganda. Ik woon daar samen met mijn ouders. Thuis help ik met Afwassen. Later wil ik Verpleegster worden.

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »