(078) 641 12 34

Over ons

Stichting UCCF bestaat uit een vaste kern van niet-betaalde krachten die zich in hun vrije tijd inzetten voor de kinderen in Oeganda. Deze vaste kern bestaat uit een dagelijks bestuur en vaste medewerkers. Onze namen zijn u niet onbekend, maar wie zijn we nu eigenlijk en wat doen we voor de stichting?

HET DAGELIJKS BESTUUR

UCCF heeft een dagelijks bestuur van 5 enthousiaste mensen. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor de visie & missie van onze stichting. We denken na over de grote lijnen van ons werk en sturen op de uitvoering hiervan.

Cor
Oprichter en voorzitter

"In aidsprovincie Rakai maken we voor veel kinderen en hun ouders ECHT het verschil. Het is geweldig om in Gods koninkrijk zo mensen te kunnen helpen!"

Corné
Secretaris en contacten bedrijfsleven

"Mijn droom is dat het werk van UCCF niet meer nodig zal zijn voor de kinderen in Oeganda."

Jan
Penningmeester

"Als je ziet wat UCCF allemaal heeft kunnen doen, maakt dat blij"

Reina
Coördinator pr & communicatie – kindsponsoring

"De vraag of ons werk een druppel op de gloeiende plaat is, raakt me telkens weer. Een vraag die niet gesteld zou worden als we zelf drie druppel zouden zijn…"

Gerrit
Strateeg, fondsenwerver en contacten bedrijfsleven

"De compassie van mensen voor elkaar ontstaat op het moment dat twee werelden elkaar ontmoeten. Zo ontstond onze hulp voor mensen die zo weinig hebben, maar die zoveel kunnen."

DE MEDEWERKERS

UCCF werkt naast het dagelijks bestuur met een aantal vaste medewerkers die verantwoordelijk zijn voor vaste taken en projecten binnen onze stichting. Samen met het dagelijks bestuur geven ze ons werk handen en voeten.

Ineke
Coördinator kindsponsoring

"Kindsponsoring brengt een geweldige vreugde! Het is gewoon een gebedsverhoring."

Esther
Contactpersoon onderwijs & acties

"Er zijn zoveel mooie hoogtepunten in de afgelopen 10 jaar. Maar er is nog veel meer te doen. Dus we gaan gewoon door!"

Walter
Fondsenwerving en communicatie

"Het gaat niet om UCCF, onze partners in Oeganda of mij. Het gaat om aandacht, naastenliefde en medemenselijkheid. En dat is onbetaalbaar, maar levensveranderend!"

Vrijwilligers

Naast onze vaste kern van 9 medewerkers, werken we regelmatig met enthousiaste vrijwilligers die ons regelmatig bij uiteenlopende zaken helpen. Deze hulp is met name tijdens de tournees van kinderkoor ‘Mwangaza’ onmisbaar voor ons werk.

Wij zoeken nog een sponsorouder!

Steven Kyambadde
hrak 560

Ik ben een jongen van 5 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar bij mijn ouders.Op school is mijn leukste vak tekenen. Thuis help ik met water halen . Later wil ik dokter worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Shadria Namulindwa
HRAK 557

Ik ben een meisje van 4 jaar. Ik woon in Kakuuto / Rakai. Ik woon daar bij mijn ouders. Thuis help ik bij het afwassen. Later wil ik verpleegster worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Jesca Nassazi
HKKA051

Ik ben een meisje van 13 jaar en woon in Kasaka / Rakai. Ik woon daar samen met mijn oma. Thuis help ik met het schoonhouden van het erf. Later wil ik Verpleegster worden. Wilt u mij daarbij helpen?

Helpen
€30 p/m
Sheila Najjumba
HKKA 330

Ik ben een meisje van 6 jaar. Ik woon in Kasaka / Rakai. Ik woon daar bij mijn ouders. Thuis help ik bij het schoonmaken van het huis. Later wil ik dokter worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Promise Nakkiriza
HKAS 218

Mijn naam is Promise Nakkiriza ik ben 7 jaar en woon in Kasaali / Rakai. Dat ligt in Oeganda. Ik woon daar samen met mijn ouders. Thuis help ik met Afwassen. Later wil ik Verpleegster worden.

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »