(078) 641 12 34

Bouwprojecten

Bouwprojecten

De afgelopen 10 jaar hebben we al vele bouwprojecten mogen realiseren in Oeganda. Van schoolgebouwen tot wc’s; van groot tot klein. We verbeteren aanwezige voorzieningen of investeren in nieuwbouw om onze projecten beter te faciliteren.

Al onze bouwprojecten zijn gericht op het realiseren van een toekomst voor de vele kinderen in Rakai.Zo bouwen we scholen om beter onderwijs mogelijk te maken en zijn de kantoren een must voor onze kindsponsorprogramma’s.

We werken nauw samen met onze partnerorganisaties die de bouw uitvoeren m.b.v. lokale aannemers. Zo realiseren we gebouwen die voldoen aan de cultuurbepalende eisen van het land en bestand zijn tegen de weersinvloeden van Afrika.

Bekijk een aantal van onze bouwprojecten in onze fotogallerij.

Wij zoeken nog een sponsorouder!

Steven Kyambadde
hrak 560

Ik ben een jongen van 5 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders.Op school is mijn leukste vak tekenen. Thuis help ik met water halen . Later wil ik dokter worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Shadria Namulindwa
HRAK 557

Ik ben een meisje van 4 jaar. Ik woon in Kakuuto / Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Thuis help ik bij het afwassen. Later wil ik verpleegster worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Shafaru Juuko
HRAK 561

Ik ben een jongen van 5 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn moeder. Op school is mijn leukste vak rekenen. Thuis help ik met afwassen . Later wil ik piloot worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Sheila Najjumba
HKKA 330

Ik ben een meisje van 8 jaar. Ik woon in Kasaka / Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Thuis help ik bij het schoonmaken van het huis. Later wil ik dokter worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Josephine Nakato
HKKA 331

Mijn naam is Josephine Nakato. Ik woon in kasaka / Rakai. Dat ligt in Oeganda. Ik woon daar samen met mijn oma. Op school is mijn leukste vak Schrijven. Thuis help ik met gereedschap schoonmaken. Later wil ik Leraar worden. Wilt u mij daarbij helpen?

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »