(078) 641 12 34

Bouwprojecten

Bouwprojecten

De afgelopen 10 jaar hebben we al vele bouwprojecten mogen realiseren in Oeganda. Van schoolgebouwen tot wc’s; van groot tot klein. We verbeteren aanwezige voorzieningen of investeren in nieuwbouw om onze projecten beter te faciliteren.

Al onze bouwprojecten zijn gericht op het realiseren van een toekomst voor de vele kinderen in Rakai.Zo bouwen we scholen om beter onderwijs mogelijk te maken en zijn de kantoren een must voor onze kindsponsorprogramma’s.

We werken nauw samen met onze partnerorganisaties die de bouw uitvoeren m.b.v. lokale aannemers. Zo realiseren we gebouwen die voldoen aan de cultuurbepalende eisen van het land en bestand zijn tegen de weersinvloeden van Afrika.

Bekijk een aantal van onze bouwprojecten in onze fotogallerij.

Wij zoeken nog een sponsorouder!

Steven Kyambadde
hrak 560

Ik ben een jongen van 5 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar bij mijn ouders.Op school is mijn leukste vak tekenen. Thuis help ik met water halen . Later wil ik dokter worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Shadria Namulindwa
HRAK 557

Ik ben een meisje van 4 jaar. Ik woon in Kakuuto / Rakai. Ik woon daar bij mijn ouders. Thuis help ik bij het afwassen. Later wil ik verpleegster worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Jesca Nassazi
HKKA051

Ik ben een meisje van 13 jaar en woon in Kasaka / Rakai. Ik woon daar samen met mijn oma. Thuis help ik met het schoonhouden van het erf. Later wil ik Verpleegster worden. Wilt u mij daarbij helpen?

Helpen
€30 p/m
Sheila Najjumba
HKKA 330

Ik ben een meisje van 6 jaar. Ik woon in Kasaka / Rakai. Ik woon daar bij mijn ouders. Thuis help ik bij het schoonmaken van het huis. Later wil ik dokter worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Promise Nakkiriza
HKAS 218

Mijn naam is Promise Nakkiriza ik ben 7 jaar en woon in Kasaali / Rakai. Dat ligt in Oeganda. Ik woon daar samen met mijn ouders. Thuis help ik met Afwassen. Later wil ik Verpleegster worden.

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »