(078) 641 12 34

Updates

Alle updates »

De Uganda Child Care Foundation

Welkom op de site van de Uganda Child Care Foundation! De Uganda Child Care Foundation is een jonge, dynamische vrijwilligers stichting die concrete hulp biedt aan kinderen in Oeganda. Onze projecten en sponsorprogramma's geven financiële en educatieve hulp in de meest brede zin van het woord. Wij zetten ons in voor kansarme kinderen in Oeganda ongeacht afkomst of religie. In de aidsregio 'Rakai' willen we niet alleen "vissen vangen vóór deze arme kinderen, maar ze materiaal geven om ze zélf te leren vissen"!

Onze projecten, klein en groot, brengen hoop op een toekomst. We stimuleren zelfvoorzienendheid, geven impulsen en leggen een basis om vanuit daar een eigen toekomst te gaan bouwen. Mede dankzij uw bijdrage kunnen we dit al 10 jaar doen. We zijn dan ook dankbaar dat we al zoveel jaar het verschil mogen maken voor kinderen in Oeganda. Maar ons werk gaat door. Een ook de komende jaren willen we een stem zijn voor hen die zelf geen stem hebben.

Onze website schetst een beeld van wie we zijn en wat we doen. Dit met het doel om u als bezoeker enthousiast te maken over ons werk. Want zonder uw bijdrage kunnen we niets. We hopen dan ook dat u na het bezoek aan onze website gemotiveerd zult zijn om samen met ons het verschil te maken voor kinderen die zoveel kunnen; maar zo weinig hebben!

UCCF magazine 2016Bekijk presentatie

Maak kennis met onze stichting, ons werk en ons waarom in het UCCF-magazine.
Lees online de verhalen van hoop die we dankzij steun, gebed en financiële bijdragen uit Nederland mochten en konden realiseren.

Klik hier om de presentatie te bekijken »

Maak het verschil;
Wordt sponsor!

Geef een toekomst voor 30 euro per maand!

Voor 30 euro per maand kunt u een kansarm kind uit Oeganda ondersteunen. Dankzij uw financiële bijdrage kan het kind naar school, krijgt het dagelijks eten en is naar school lopen op blote voeten verleden tijd. We leren ze vaardigheden als naaien, stenen bakken en souvenirs maken zodat de basis voor de toekomst nog beter gelegd wordt. Maar nog belangrijker is het feit dat uw bijdrage hoop geeft. Hoop op een toekomst! En die pure winst is de beste investering die we kunnen doen in het leven van een kind in Oeganda. Helpt u mee?!

Klik hier voor meer informatie »

Wij zoeken nog een sponsorouder!

Steven Kyambadde
hrak 560

Ik ben een jongen van 5 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar bij mijn ouders.Op school is mijn leukste vak tekenen. Thuis help ik met water halen . Later wil ik dokter worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Shadria Namulindwa
HRAK 557

Ik ben een meisje van 4 jaar. Ik woon in Kakuuto / Rakai. Ik woon daar bij mijn ouders. Thuis help ik bij het afwassen. Later wil ik verpleegster worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Shafaru Juuko
HRAK 561

Ik ben een jongen van 5 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar bij mijn moeder. Op school is mijn leukste vak rekenen. Thuis help ik met afwassen . Later wil ik piloot worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Sheila Najjumba
HKKA 330

Ik ben een meisje van 6 jaar. Ik woon in Kasaka / Rakai. Ik woon daar bij mijn ouders. Thuis help ik bij het schoonmaken van het huis. Later wil ik dokter worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Jesca Nassazi
HKKA 051

Ik ben een meisje van 12 jaar. Ik woon in Kasaka / Rakai. Ik woon daar bij mijn oma. Later wil ik verpleegster worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »