(078) 641 12 34

USAVE!

USAVE!

De  Usave!-kraskaartenactie is een actie waarbij kinderen geld ophalen voor UCCF. De actie vraagt weinig voorbereiding en is uitermate geschikt voor scholen, clubs en/of verenigingen. Maar ook als inidvidu kan je de Usave!-kraskaartenactie gebruiken om geld op te halen voor kinderen in Oeganda.

Elk kind krijgt een kraskaart met daarop afbeeldingen van euromunten. De manier van geld ophalen is geheel naar eigen keuze. Van geld vragen n.a.v. je verhaal tot statiegeldflessen ophalen; het kan allemaal. Het geld dat het kind krijgt of ophaalt, wordt doorgekrast op de  kraskaart. Als de kaart vol is, is er 24 euro bij elkaar gespaard voor UCCF.

Onze Usave!-actie biedt ook een gratis bouwplaat om zelf een spaarpot in elkaar te knutselen. Handig om het opgehaalde geld in te bewaren!

UCCF biedt daarnaast een gratis handleiding om snel de Usave!-kraskaartenactie te kunnen voorbereiden en realiseren. Wat kan je verwachten?

-          een digitaal aangeleverde handleiding (voor scholen, clubs of verenigingen) met een volledige beschrijving om de actie te organiseren.

-          gratis kraskaarten

 • Uitgebreide handleiding
• Sponsorlijst leerlingen
• Stempelkaart

Vraag nu de gratis handleiding aan. Of mail voor meer informatie naar reinaschenkel@uccf.nl

Wij zoeken nog een sponsorouder!

Gonzaga Ssenteza
hrak 515

Ik ben een jongen van 13 jaar.. Ik woon in Kakuuto/Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak wiskunde. Thuis help ik met water halen. Later wil ik piloot worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Vincent Kiwalabye
hkka 128

Hoera , ik heb een sponsor gevonden .

Helpen
€30 p/m
Stephen Kizza
hkka 308

Hoera, ik heb een sponsor !!!!

Helpen
€30 p/m
Ivan Kasibante
hrak 297

Hoera, ik een sponsor !!!!!!

Helpen
€30 p/m
Aloysious Kyagulanyi
hrak 556

Hoera, ik heb een sponsor !!!!

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »