(078) 641 12 34

Bouwprojecten

Bouwprojecten

De afgelopen 10 jaar hebben we al vele bouwprojecten mogen realiseren in Oeganda. Van schoolgebouwen tot wc’s; van groot tot klein. We verbeteren aanwezige voorzieningen of investeren in nieuwbouw om onze projecten beter te faciliteren.

Al onze bouwprojecten zijn gericht op het realiseren van een toekomst voor de vele kinderen in Rakai.Zo bouwen we scholen om beter onderwijs mogelijk te maken en zijn de kantoren een must voor onze kindsponsorprogramma’s.

We werken nauw samen met onze partnerorganisaties die de bouw uitvoeren m.b.v. lokale aannemers. Zo realiseren we gebouwen die voldoen aan de cultuurbepalende eisen van het land en bestand zijn tegen de weersinvloeden van Afrika.

Bekijk een aantal van onze bouwprojecten in onze fotogallerij.

Wij zoeken nog een sponsorouder!

Gonzaga Ssenteza
hrak 515

Ik ben een jongen van 13 jaar.. Ik woon in Kakuuto/Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak wiskunde. Thuis help ik met water halen. Later wil ik piloot worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Vincent Kiwalabye
hkka 128

Ik ben een jongen van 14 jaar. Ik woon in Kasaka/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn oma. Op school is mijn leukste vak wiskunde. Thuis help ik met water halen . Later wil ik profvoetballer worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Stephen Kizza
hkka 308

Ik ben een jongen van 11 jaar. Ik woon in Kasaka/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn moeder. Op school is mijn leukste vak maatschappijleer. Thuis help ik met water halen. Later wil ik advocaat worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Ivan Kasibante
hrak 297

Ik ben een jongen van 14 jaar. Ik woon in Kakuuto/Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak maatschappijleer. TThuis help ik met het werken in de tuin. Later wil ik monteur worden . WWilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Aloysious Kyagulanyi
hrak 556

Hoera, ik heb een sponsor !!!!

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »