(078) 641 12 34

Overige projecten

Overige projecten

UCCF heeft een aanbod van vaste projecten die we aanbieden en in Oeganda uitvoeren. Maar we realiseren ook incidentele projecten. Vaak vanuit een concrete hulpvraag / noodkreet vanuit Oeganda. Zo konden we een waterinstallatie bouwen die het hele schoolcomplex van stromend water voorziet en bouwden we een nieuw huis voor een gezin wiens huis na de regenval was ingestort.


Maar ook initiatieven vanuit Nederland, die binnen onze visie en mogelijkheden liggen, mondden wel eens uit in een concreet project.

Bent u zo’n initiatiefnemer? Laat het ons weten via secretariaat@uccf.nl

 

Wij zoeken nog een sponsorouder!

Steven Kyambadde
hrak 560

Ik ben een jongen van 5 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders.Op school is mijn leukste vak tekenen. Thuis help ik met water halen . Later wil ik dokter worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Phionah Nansimbi
hkas 299

Ik ben een meisje van 5 jaar. Ik woon in Kasaali/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn moeder. Op school is mijn leukste vak rekenen. Thuis help ik bij het schoonmaken van het huis. Later wil ik verpleegster worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Gonzaga Ssenteza
hrak 515

Ik ben een jongen van 13 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders.Op school is mijn leukste vak wiskunde. Thuis help ik met water halen . Later wil ik piloot worden. . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Merisha Nanseko
hkas 301

Ik ben een meisje van 4 jaar. Ik woon in Kasaali/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak lezen. Thuis help ik met afwassen. Later wil ik lerares worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Leticia Najjuuko
hkas 298

Ik ben een meisje van 5 jaar. Ik woon in Kasaali/ Raki. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak lezen .Thuis help ik met het vegen van het erf. Later wil ik journalist worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »